NL FR EN

RESERVEREN

BEKIJK ONS MENU

MINESTRE
ONZE SOEPEN

Minestrone di Verdura di Stagione 13.00
Minestrone met 6 Seizoensgroenten

Tortellini in Brodo di Pollo 13.00
Kippenbouillon met Vlees gevulde Tortellini

Crema di Pomodoro 13.00
Roomachtige Tomatensoep

LE NOSTRE INSALATE
ONZE SALADES

Insalata di Pomodori con Olio d’Oliva e Basilico 7.00
Tomatensalade met Olijfolie en Basilicum

Salade Niçoise 14.50

Salade César 16.00

ANTIPASTI CALDI
WARME VOORGERECHTEN

Crochette di Fonduta di Parmigiano D.O.P. 12.90
Kroketten van Smeltende Parmezaan

Melanzana alla Parmigiana 15.50
Gegratineerde Aubergine op een bedding Velouté van Tomaten

Scampi Taormina 17.90
Met Crémeux de Champignons

Scampi Diavola 15.90
Pikante Tomatensaus

Beignets di Scampi Fritti salsa Tartare 15.90
Gefrituurde Scampi Beignets met huisgemaakte Tartaar

Calamaretti Fritti con Salsa dello Chef 14.50
Gefrituurde Inktvisringetjes met Saus van de Chef

NOSTRE SPECIALITÀ DI CARPACCI
ONZE CARPACCIO SPECIALITEITEN

Duo di Carpaccio 18.90
Duo van Zwaardvis – en Tonijncarpaccio

Carpaccio di Polpo Marinato 17.50
Gemarineerde Octopus Carpaccio

Carpaccio di Manzo Marinato 14.90
Rundscarpaccio met Olijfolie en Lime

ANTIPASTI FREDDI
KOUDE VOORGERECHTEN

Tagliere Mare e Monti 18.90
Prosciutto di Parma, Carpaccio di Tonno, Carpaccio d’Espadon, Carpaccio di Polpo, Scampi Fritti e Calamari Fritti

Prosciutto di Parma 18 Mesi 17.50
Schotel Parma Ham 18 Maanden Gerijpt

Caprese alla Mozzarella di Bufala 14.50
Klassieke Tomaat & Mozzarella ‘Caprese’

Misto di Affettati Italiani 14.50
Mix van Italiaanse Charcuterie

PASTE SPECIALI
PASTA SPECIALITEITEN

Taglioline al Nero di Seppia alla Marinara 19.90
Zwarte Inktvis Tagliolini alla Marinara

Risotto ai Funghi Porcini e Gamberi 18.50
Risotto met Porcini-paddenstoel en Scampi

Spaghetti alle Vongole e Zucchine 18.50
Spaghetti met Kokkels en Courgettes

Rigatoni al Ragù d’Agnello 18.90
Rigatoni met Ragout van Gestoofde Lam

Rigatoni ai Funghi Selvaggi e Bacon Affumicato 15.90
Rigatoni met Wilde Boschampignons en Gerookte Spek

Pappardelle al Ragù di Melanzane Siciliane 15.90
Pappardelle met Ragout van Siciliaanse Aubergines

PASTA FARCITA
GEVULDE PASTA

Ravioli ai Scampi, Zucchine e Funghi 18.90
Ravioli gevuld met Scampi, Courgettes en Champignons op een Bodem Kerstomaatjes

Ravioli alle Melanzane e Formaggio di Pecora 16.90
Ravioli gevuld met Aubergines en Schapenkaas

Cannelloni alla Carne con Cremoso di Gorgonzola 15.90
Vlees gevulde Cannelloni met Crémeux van Gorgonzola

Cannelloni ai Spinaci e Ricotta Gratinati con Salsa di Pomodorini Ciliegino 14.90
Gegratineerde Cannelloni gevuld met Spinazie en Ricotta met Kerstomatensaus

PASTA CLASSICA
ITALIAANSE KLASSIEKERS

Spaghetti Frutti Di Mare 16.90

Spaghetti Carbonara 16.50

Penne 4 Formaggi 16.50

Spaghetti Bolognese 15.00

Classica Lasagna Italiana 15.90

Spaghetti Alla Puttanesca 14.90

PIZZA CLASSICA AL FORNO DI LEGNA
KLASSIEKE PIZZA'S IN HOUTOVEN

Margherita 12.90
Tomatensaus, Mozzarella

Regina 13.90
Ham en Champignons

Hawai 13.90
Ham en Ananas

Napoletana 14.50
Kappertjes, Ansjovis, Olijven

Capricciosa 14.90
Ham, Champignons, Artisjok

Calzone 14.90
Ham, Champignons, Parmigiano, Gevouwen Pizza

Quattro Stagioni 15.40
Ham, Champignons, Artisjok, Olijven, Ansjovis

Salame e Peperoni 15.50
Salami en Paprika

Tricolore 15.50
Paprika, Aubergines, Courgetten, Look, Parmigiano, Basilicum

Amatriciana 15.50
Spek, Ajuin, Hete Pepers, Pecorino

Quattro Formaggi 15.75
Mozzarella, Taleggio, Bel Paese, Gorgonzola

Tonno e Cipolla 15.90
Tonijn, Ajuin, Olijven

Frutti di Mare 16.90
Zeevruchten en Look

PIZZA SPECIALE AL FORNO DI LEGNA
PIZZA SPECIALITEITEN IN HOUTOVEN

Parma e Rucola 17.50
Parmaham, Rucola en Scheuten Parmigiano

Mare e Monti 17.50
Zeevruchten, Mosselen, Champignons, Ajuin en Paprika

Scampi e Zucchine 16.90
Scampi, Courgetten en Look

Bufalina 16.50
Buffelsmozzarella, Verse Tomaten en Scheuten Parmigiano

Tutti Gusti 16.50
Salami, Ham, Champignons, Gorgonzola en Ei

Provoletta 15.90
Mozzarella, Provolone e Bel Paese

CARNE DI VITELLO
KALFSVLEES

Scaloppina alla Milanese 19.90
Gepaneerde Kalfsescalope geserveerd met kleine Garnituur Sla

Saltimbocca alla Romana 22.50
Kalfsescalope met sneetjes Parmaham en Vleessaus gearomatiseerd met Verse Salie uit onze Kruidentuin

Scaloppina alla Napolitana 22.50
Kalfsescalope met Tomatensaus en Kappertjes gekruid op Napolitaanse Wijze

Piccata Lombarda al Limone 22.50
Kalfsescalope met Citroensneedjes en een lichte Vlees- en Citroensaus

Scaloppina alla Parmigiana 23.50
Gepaneerde Kalfsescalope met Aubergine, Ham, Kaas en Tomatensaus gegratineerd met Parmezaanse kaas

Cordon Bleu Archiduc 23.50
Kalfsvlees gevuld met Ham en Kaas op een bodem romige Champignonsaus

Cordon Bleu du Chef 23.50
Kalfsvlees gevuld met Ham en Kaas op een bodem romige Paprikasaus

Scaloppina Taormina 24.50
Kalfsescalope met een Laag Ham en Kaas op een bodem Romige Champignonsaus gegratineerd met Parmezaan

Ossobuco Incremolato cotto al Forno di Legna 24.50
Kalfsschenkel met Tomatensaus gebakken in Houtoven

Fegato di Vitello alla Veneziana 21.90
Kalfslever op Venetiaanse wijze

Rognoni di Vitello Trifolati 23.90
Gebakken Kalfsniertjes op Italiaanse Wijze

CARNE DI MANZO
RUNDSVLEES

Tagliata di Filetto di Manzo su fondo di Rucola con Cremoso di Parmigiano 27.50
Tagliata van Rundsvlees op een bodem van Rucola en Crémeux van Parmesaan

Filetto semplicemente Grigliato o in Padella 23.90
Gegrilde of Gebraden Rundsfilet natuur

Le Nostre Salse Fatte in Casa 3.90
Onze huigsemaakte sauzen
Cremoso Pepe Nero, Pizzaiola, Cremoso di Gorgonzola, Béarnaise, Diavola, Archiduc, Salsa Dello Chef

PESCE
VISGERECHTEN

Filetto di Branzino con Coulis di Limone e Verdura di Stagione 27.90
Zeebaars met Coulis van Citroen en Seizoensgroenten

Filetto di Salmone Grigliato con Salsa Vergine e Verdura di Stagione 25.90
Gegrilde Zalmfilet met verse Tomatenblokjes en Seizoensgroenten

Trancio di Pesca Spada alla Palermitana con Contorno di Insalata Mista 25.90
Gepaneerde Zwaardvisfilet met kleine garnituur van Gemengde Sla

Le Nostre Salse Fatte in Casa 3.90
Onze huisgemaakte Sauzen
Estragon, Pizzaiola

DOLCI
ZOETIGHEDEN

Moelleux con Cuore di Cioccolato Fondente 8.90
Chocolade Moelleux met Bol Vanille Ijs

Panna Cotta con Mandorle Tostate e Coulis di Frutti di Bosco 7.50
Panna Cotta met Geroosterde Amandelen en Coulis van Bosvruchten

Zabaione al Marsala 7.50
Bevat alcohol

Tiramisù al Speculoos e Fior d’Arancia 7.00
Tiramisù met Speculaas en Oranjebloesem

Crème Brûlée 7.00

Classico Tiramisù all’Amaretto 6.50
Klassieke Italiaanse Tiramisù met Amaretto

GELATO FATTO IN CASA
HUISGEMAAKT IJS

Dama Bianca con Cioccolato Fondente 8.50
Dame Blanche met Warme Chocoladesaus

Dama Nera con Cioccolato Fondente 8.50
Dame Noir met Warme Chocoladesaus

Coppa Brasiliana 8.50
Vanille en Mokka met Hazelnoot en Karamel

Coppa Mocha 7.00
Ijs met Echte Espresso-smaak

Coppa Pistacchio 7.50
Ijs gemaakt met Pistacchio uit Bronte

Coppa Nocciola 7.90
Hazelnoot Ijs

Coppa Amarena 8.50
Vanille Ijs met Amarena Kersen en Coulis

Tartufo 8.50

Trancio Milanese 8.50
Snee Ijs met Geconfijt fruit

Sorbetto a Scelta 7.90
Sorbet naar Keuze
Citroen, Aardbei, Framboos of Mix